Hozd ki a maximumot a regenerációból!

személyi edzés Budán, személyi edző Budán, személyi edző szakképzés, személyi edző Újbudán a 11. kerületben, személyi edzés Budapesten, személyi edzés Újbuda, személyi edző - személyi edzés

Az izmod akkor épül, amikor te pihensz. Mit tehetsz, ha meg szeretnéd támogatni ezt?

Fejlődsz, de nem érzed elég látványosnak az eredményeid? – Igen sok energiát és időt áldozol rá, de úgy véled, hogy stagnál az izmaid növekedése?

Brad Davidson, sztáredző azt tanácsolja, hogy ilyenkor érdemes 3 hétig az edzésedre szánt időt is pihenéssel töltened. Szerinte ezalatt annyira fel tudsz töltődni – ha valóban pihensz és nem dolgozol helyette, hogy visszatérve nagyobb eredményeket érhetsz el, mint előtte!

Ha túlhajtod magad, nem lesznek dagadó izmaid, ám csökken az energiaszintedés ezzel együtt a lelkesedésed is, mivel nem látod az eredményeket.

Ilyenkor a szervezeted hormonháztartása se funkcionál megfelelően. Ennek pedig az az eredménye, hogy minimális lesz az izomépítésed és a zsírégetésed is.

Többre mész azzal, ha inkább sokat alszol – fontos a napi 8 óra! Ha azt akarod, hogy egész nap tartson a zsírégetés, ebédig kerüld a szénhidrátokat!

Zárd ki az életedből a stresszt, amennyire csak tudod!

Ha úgy véled, hogy már eléggé feltöltődtél és képes leszel arra, hogy a legjobb formádat hozd, a 11. kerületben várunk:
– kellemes hőmérsékletet biztosító klíma
– modern eszközök
– nagy és fejlett kardiopark
– profi szakmai háttér

(2018.07.03.)