személyi edzés Budán, személyi edző Budán, személyi edző szakképzés, személyi edző Újbudán a 11. kerületben, személyi edzés Budapesten, személyi edzés Újbuda, személyi edzés

Időskori edzés

A kor előre haladtával jelentős változásokon megy keresztül a szervezet, többek között csökken a kardiovaszkuláris rendszer teljesítőképessége, az izomarány, az erő és egyéb kondícionális képességek is változásnak indulnak, ezek következményeként pedig megnő a krónikus és főleg gerincproblémát okozó betegségek rizikójának mértéke is. Ezzel pedig, amennyiben szeretnénk még 5-10-20 év múlva is fájdalommentesen mozogni és új élményeket átélni a mozgás által, fel kell vennünk a harcot és tennünk kell egy lépést a minőségibb jövőnk érdekében!

Nálunk, a KissLife edzőteremben biztos lehetsz abban, hogy a személyi edzés keretein belül a Számodra legmegfelelőbb mozgásformát végezheted, ugyanis profi személyi edző csapatunk folyamatosan képzi magát, hogy a legkülönbözőbb edzéscéllal érkező tanítványokkal is személyre szabottan tudjanak foglalkozni. Tévhit, hogy időskorban már csak szinten tartás az egyetlen cél, amit el lehet érni az edzéssel! Nagyon is jól alakítható az izomállóképesség, az izomerő, a hajlékonyság, a koordináció és egyéb kondicionális képességek is, a lényeg, hogy megfelelően és fokozatosan terheljük szervezetünket, az életkori sajátosságok figyelembe vételével, így amellett, hogy csökkenthetjük a különböző betegségek rizikóját, bátran kitűzhetünk magunk elé újabb és újabb edzéscélokat.

Tehát, ha úgy érzed, hogy szeretnél egy lépést tenni a minőségibb, mozgásélményekben gazdagabb jövőd felé, ne habozz, gyere le hozzánk és biztos lehetsz abban, hogy profi szakembereink irányítása mellett sokkal közelebb kerülhetsz kitűzött céljaidhoz, mint azt eddig bármikor is gondoltad volna!

További információkért írj nekünk bátran: info@edzocentrum.hu
1 napon belül válaszolunk!