Rehabilitációs edzés

személyi edzés Budán, személyi edző Budán, személyi edző szakképzés, személyi edző Újbudán a 11. kerületben, személyi edzés Budapesten, személyi edzés Újbuda, személyi edzés

Rehabilitációs edzés

A Rehabilitációs csomagunk egy biztonságos, preventív és hatékony program, melynek célja az izmok, ízületek alapvető funkcióinak helyreállítása. Szakemberünk által összeállított minden egyes edzésnap extra figyelmet biztosít a rehabilitációs program során. Fontosnak tartjuk, hogy a kerülendő mozdulatokra is felhívjuk a figyelmet, erről a teljes program alatt konzultálhatsz edződdel. Legyen szó ízületi sérülésről, izom sérülésről, derék, váll, térd és egyéb más jellegű fájdalomról, NEM kell ezentúl lemondanod a sport által megtapasztalt örömökről és sikerekről, ugyanis szakemberünk mellett biztonságosan végezhetsz edzésmunkát és hatékonyan érheted el kitűzött céljaidat.

Első lépésként elvégzünk rajtad egy állapotfelmérést, ahol nem a teljesítményedre vagyunk kíváncsiak, sokkal inkább az izmaid, ízületeid aktuális állapotára. Mely izmok vannak túlműködve és mely izmok alul működve? Megfelelőek a az ízületi mozgástartományok? Végre tudsz e hajtani alapgyakorlatokat szabályos kivitelezéssel? Elég erősek e a törzsizmaid ahhoz, hogy megvédjék a gerincoszlopodat a nagyobb erőkifejtést igénylő gyakorlatok közben? A pár egyszerű gyakorlatból álló teszt után szakemberünk különböző viszonyítási pontok alapján megállapítja, hogy melyek azok a területek, amivel többet kellene foglalkoznod edzésed során, milyen gyakorlatok jelentenek különösebb kockázati tényezőt és mik azok a feladatok, ami számodra megfelelő lehet.

A teszt eredményei és a Te kitűzött céljaid alapján történik az edzéstervezés, melynek minden egyes részlete egyénre szabott és hozzád igazodik. Ha még nem következett be sérülés, fontos, hogy ez így is maradjon, amennyiben szeretnél a jövőben is fájdalommentesen sportolni. Ha már bekövetkezett a sérülés és ez esetleg fájdalommal, ízületi mozgástartomány csökkenésével vagy bármely más hátráltató tényezővel jár, a cél az, hogy ennek okát minél hamarabb megszüntessük és vissza lehessen térni a fájdalommentes edzéshez. Ha bármilyen mozgásszervi panaszod van vagy egész egyszerűen csak szeretnél tudatosan edzeni, preventív körülmények között, nálunk a legjobb helyen vagy, fordulj bátran szakemberünkhöz és mi mindent megteszünk céljaid elérése érdekében!

További információkért írj nekünk bátran: info@edzocentrum.hu
1 napon belül válaszolunk!