Sebestyén Tamás

Sebestyén Tamás

Személyi edző

Sebestyén Tamás vagyok, személyi edző, rehabilitációs edző, erőnléti edző, az IWI fitnesz iskola tanára és a KissLife edzőterem nagyszerű edzői csapatának vezetőedzője.

A sport, az egészséges életmód, egész eddigi életemet végig kísérte. A gimnázium befejezése után nem is volt kérdés számomra, hogy milyen irányban szeretném folytatni tanulmányaimat, így a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karára esett a választás, ahol Testnevelőként és Aerobik edzőként végeztem. Az egyetem alatt beiratkoztam az IWI fitnesz iskolához, ahol Személyi edző képesítést szereztem, így az egyetem végével el is tudtam helyezkedni egy budapesti edzőteremben, ahol egy profi mestertől biztos alapokat kaptam. Későbbiekben elvégeztem az IWI-nél a Korrektív Rehabilitációs edző és Erőnléti edző képzést is, mely színvonalas képzések meghatározták a szakmai pályám későbbi irányát.

Foglalkoztam kézilabdázókkal erőnléti edzőként, végül rájöttem, hogy a rehabilitációs vonal az, ami talán a legközelebb áll hozzám. Sokkal nagyobb kihívásnak érzem, ha valakit egy sérülés után kell rehabilitálni vagy esetleg egy élsportoló teljesítményét kell fejleszteni a sérülések minimalizálása mellett, mint megszabadítani valakit egy kis súlyfeleslegtől. Tanítványaimat szeretem beavatni az edzésük részleteibe, fontosnak tartom, hogy mindenki megértse, hogy mit miért csinálunk és az az Ő szervezetének miért is lesz jó.

Valószínűleg ez az egyik oka, hogy a személyi edzések mellett az IWI fitnesz iskolában is tanítok leendő fitnesz instruktorokat és személyi edzőket egyaránt, ezt nagyon hálás feladatnak érzem. Ha szeretnéd teljesítményedet preventív módon fokozni, esetleg valamilyen mozgásszervi panaszod van és eddig emiatt nem mertél belevágni az edzésbe, vagy csupán szeretnél megszabadulni pár kilótól, izmosodni kicsit, biztos lehetsz benne, hogy én minden tőlem telhetőt elkövetek, hogy közösen elérhessük kitűzött céljaidat, keress bátran!

Mottó:
Mozogj szebben! Ha megvan, mozogj többet! Majd mozogj erősebben és gyorsabban, így közelebb kerülsz céljaidhoz.

 

További információkért írj nekünk bátran: info@edzocentrum.hu
1 napon belül válaszolunk!