Varga Zoltán

Személyi edző

Volt egy kisfiú, aki egy kicsiny faluban született, szerény körülmények között, de ez mégsem tántorította el attól, hogy nagy dolgokat vigyen véghez… Ha szeretnéd tudni, hogy ez a kisfiú hol tart most az életében, akkor jó helyen jársz, olvass tovább és légy részese történetének. Már általános iskolás korában kitűnt ügyességével, kitartásával. Versenyekre járt, atletizált, megtanult úszni, ami nem csoda, hiszen sportoló családba született, apukája bokszoló volt, akiből később labdarúgó lett, anyukája atletizált.

Ahogyan gimnazistává cseperedett, elszakadt a falusi közösségből, nagyvárosba költözött. A gimnáziumban folytatta a sportot, igazi univerzális fiatal volt. Bekerült az iskolai focicsapatba, ezzel érte el a legtöbb sikert középiskolás évei alatt; emellett atlétika versenyeken is részt vett és úszott is. Aztán egyszer megpillantotta Schwarzeneggert egy filmben, akire azóta a példaképeként tekint. Az ő hatására kezdte el testének építését, konditermi keretek között.

A fiú ismét választásra kényszerült, egyetemre jelentkezett. Sport iránti szeretete olyan iskolába terelte, ahol hozzá hasonló szelleműekkel találkozott, olyan sportszakember képző intézménybe, amely pontosan illett elképzeléseibe. Így került nagyvárosból még nagyobb városba, Budapestre és nyert felvételt a Testnevelési Egyetemre. Egy számára teljesen új sportágat kezdett űzni, a szertornát, mellyel ugyancsak szép eredményeket ért el, valamint edzői oklevelet is szerzett. Ezt egyetemi évei alatt kamatoztatta is, hiszen gyerekeket tanított tornázni. Mindeközben lelkesen edzett, tanulta leendő szakmáját.

Miután megszerezte diplomáját egyből munkába is állt általános iskolai testnevelőként. Lelkesedéssel vágott bele új munkájába, de valami csak-csak nyomta a lelkét. Még többet akart, továbbfejleszteni tudását, még több embernek segíteni elérni célját, nemcsak kicsiknek, hanem nagyoknak is. Munkája mellett elvégezte a személyi edző tanfolyamot, mellyel olyan közegben dolgozhat, amire mindig is vágyott: súlyok között, embereknek segíteni formásodni, izmosodni, lefogyni.

 

További információkért írj nekünk bátran: info@edzocentrum.hu
1 napon belül válaszolunk!