Életmódváltó program

személyi edzés Budán, személyi edző Budán, személyi edző szakképzés, személyi edző Újbudán a 11. kerületben, személyi edzés Budapesten, személyi edzés Újbuda, személyi edző - személyi edzés

Alexandra 45 kilósan testképzavarral küzdött, depresszióval, és pánikbetegséggel. Édesanyja unszolására ment el egy csoportos órára. A mozgás és a társaság megtette a hatását: a lány  kidolgozott egy mára  népszerű életmódprogramot!

Szerette volna, hogy mások is átérezzék a mozgás nyújtotta önfeledtséget. Szeretné bebizonyítani, hogy a rendszeres sport nem csak a külsőt formálja, hanem mentálisan is erővel ruház fel.

S minthogy életmódváltásról van szó, Alexa programja természetesen a táplálkozásra is kiterjed! Könnyen és hosszútávon betartható étrendet igyekezett megálmodni, hogy a kevésbé kitartóaknak se törjön bele a bicskája.

 fitnessjunkie.jpg

Aki belevág a Fitness Junkie programba, az nem egy előre legyártott prospektust kap Alexától. A lány odafigyel minden patronáltjára!

Csoportot hozott létre, ahol mindent megosztanak a másikkal, és folyamatos motivációt kapnak Alexától – és a sikersztorik által egymástól is.

Ha viszont teljesen személyre szabottan szertnéd véghez vinni az életmódváltást, az Edző Centrum trénerei kezében egyéni támogatástra lelsz!

(2018.03.02.)